İçeriğe geç

Masterchef Beyaz Önlük Kim Aldı

MasterChef’te 2 önlüğü kim giydi?

Hafta boyunca oynanan oyunlar sonucunda aşçı ceketini Tahsin ve Barbaros kazandı.

MasterChef’te ilk beyaz önlüğü kim aldı?

Tüm gecenin sonunda 50 puan alan Tahsin, birinciliğe yerleşerek konuk şef Yoshizumi Nagaya’dan ceketini giydi.

MasterChef 5 önlüğü kim aldı?

Bakmadan geçmeyin! Zamanın sonunda şefler yemeklerin tadına baktı ve başarılı yarışmacıları öne çağırdı. Huriye ve Deniz finale kaldı. Akşamın sonunda rakiplerinden daha başarılı bir tabak yaparak 5. başlangıç ​​sırasını kazanan Deniz oldu.

Şef önlüğünü kim kazandı?

Akşamın sonunda rakiplerinden daha başarılı bir tabak yaparak 5. başlangıç ​​​​sırasını kazanan Deniz oldu. Zorlu rekabetin yaşanacağı “MasterChef Türkiye”de aşçı adayları şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgaha çıkıyor.

MasterChef üçüncü önlüğü kim aldı?

Şeflerin 2. oyun sonunda verdikleri toplam puan ise şöyle oldu: Eren 46.5 puan, Hasan 41 puan, Sergen 43 puan, Esra 53 puan ve Kıvanç 44.5 puan aldı. Esra bu sonuçla MasterChef All Star’da 3. ceketin sahibi oldu.

MasterChef 3 dokunulmazlığı kim kazandı?

Akşamın menüsünde pideli paça, shake, börülce tarator, Manisa kebabı ve tatlı pide vardı. Şefler bu noktada yarışmacılara tam 50 dakika verdi. Sürenin sonunda yarışmacıların yemekleri konuk jüri tarafından değerlendirildi. Stüdyoda oyların sayılmasıyla 3. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

MasterChef’te 5 ceketi kim aldı?

Akşamın birincisi olan Şef Tabağı kategorisinde yarışan Hasan, 5. ceketi kazandı. Elenen isimler ise Eren ve Kıvanç oldu.

Mastır şefte 3 ceketi kim giydi?

Yarışmacılar Şef Osman’ın “Ördek Kebabı” tabağını yaptı. Tahsin, MasterChef’te toplam 50 puanla ilk ceketi aldı. Barbaros, şeflerden toplam 46.5 puan alarak ceketi kazanan ikinci kişi oldu. Esra, toplam 53 puanla 3. ceketi alan yarışmacı oldu.

MasterChef’te 4 ceketi kim kazandı?

Üçüncü MasterChef ceketinin kazananı Esra oldu. Dördüncü MasterChef ceketinin kazananı ise Sergen oldu.

Mastır Şefte’de kim öldü?

Serhat ile konuşurken jüri taziyelerini iletti. Birçok kişi ilk başta neden Serhat’a taziyelerini ilettiklerini anlayamadı. Önceki bölümde, bir yakınının hastalığı nedeniyle izinde olan Serhat Doğramacı’nın hangi yakınının vefat ettiği söylenmemişti. Ancak şefler taziyelerini iletirken nişanlısına da taziyelerini ilettiler.

Onur MasterChef 2024 kim?

Onur Üresin kimdir? MasterChef Onur 16 yaşından beri bu mesleğin içindedir. 31 yaşındaki Onur İngiltere’lidir. 19 yaşından beri İngiltere’de yaşamaktadır. MasterChef Onur’un Instagram adresi @onururesinofficial’dır.

20 Temmuz 2024 MasterChef ana kadroya kim girdi?

20 TEMMUZ 2024. Alper, MasterChef’in ana kadrosuna katılan 8. yarışmacı oldu.

MasterChef Onuncu kim?

Beril, Isot ile en yaratıcı tabağı yapan kişi oldu. Büyük bir risk alan Beril, Isot tatlısıyla şeflerin beğenisini kazanmayı başardı ve ana kadroya onuncu kişi olarak seçildi.

MasterChef 2024 23 Temmuz’u kim kazandı?

45 dakika içerisinde en güzel tabağı hazırlayan Şirin, şeflerin övgüsünü kazanarak yedek takıma ilk isim olarak seçildi. Onu takip eden Yudum da yedek kadroya ikinci isim olarak dahil olmaya hak kazandı.

MasterChef yedeklerden ilk kim girdi?

MASTERCHEF REZERVİNDEN ANA KADROYA GEÇEN İLK İSİM KİM?Rezervden ana kadroya geçen ilk isim Zübeyde oldu.

MasterChef 14 Temmuz 2024 ana kadroya kim girdi?

MasterChef’in 14. yarışmacısını belirleme süreci, ana kadroda Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda ve Muratcan’ın yer almasıyla başladı. İkinci turda ilk 5’e kalan isimler ise Nico, Deniz, Ezgi, Nida ve Erim oldu.

MasterChef ikinci tur kaç kişi?

2. turda yarışmacılar 3’lü elemelere katılırlar. Burada şefler yarışmacılardan bir yemek seçmelerini ister ve her yarışmacı o yemeği pişirir.

MasterChef’te kim birinci oldu?

Son bölümün sonunda tansiyon yükselirken, Mehmet Yalçınkaya kazananı açıkladı; Yalçınkaya Master; “Esra 2024’ün All Star’ı” diyerek duyurdu. Jüri tarafından 69.5 puanla kazanan ilan edilen Esra, duygularını dile getirerek kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

MasterChef’te ilk kadroya kim girdi?

Akşamın üçüncüsü Şeyhmus olurken, ikinci isim Hakan oldu. Akşamın en başarılı tabağını üreten Zeynep, ana kadroya seçilen ilk isim oldu. İkinci etapta hazırladığı sosu iki kez tadan Zeynep, ana kadroya çıkan ilk isim olmayı başardı. Mehmet Şef’in fark ettiği hata nedeniyle yarışmacının ürünü elinden alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir