İçeriğe geç

Kurtköy Hangi Iett Gider

Kurtköy Kadıköy hangi otobüs gider?

Pendik bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan 16K Yenişehir – Kurtköy – Kadıköy’e toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 132H, 132P, KM18, KM27, KM29. Metro: M4 ✈.

Kurtköy’e hangi metro gidiyor?

Kurtköy Metro İstasyonu, İstanbul Metrosunun M4 (Kadıköy – Sabiha Gökçen Havaalanı) metro hattı ve M10 (Pendik Merkez – Sabiha Gökçen Havaalanı) metro hattı üzerinde yer alan bir yeraltı metro istasyonu olup 2 Ekim 2022 tarihinde hizmete açılmıştır.

Kurtköy hangi semte yakın?

Kurtköy, İstanbul’un Anadolu yakasında yer almakta olup, güneyinde Pendik, güneydoğusunda Tuzla, doğusunda Gebze, kuzeyinde Şile ve Çekmeköy, batısında Sultanbeyli ve küçük bir sınırı bulunan Kartal ve Sancaktepe ilçeleriyle komşudur.

Viaporta hangi iett gidiyor?

Bu otobüs hatları Viaport Alışveriş Merkezi yakınından geçiyor: 134, 16KH, KM29, UM73.

Kurtköye hangi İETT gider?

Pendik bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Kurtköy’e toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 132H, 132P, KM27, KM29, KM37. Metro: M4 ✈. Minibüs / Dolmuş: PENDİK – HARMANDERE.

Kurtköy nereye bağlıdır?

Pendik, İstanbul’un Anadolu yakasında, Marmara Denizi’ne kıyısı olan bir ilçe olup Kocaeli Yarımadası’nda yer almaktadır.

Kurtköy Metrosu hangi mahallede?

Pendik (İstanbul Metrosu)PendikPlatformWikimedia | © OpenStreetMapLocationBahçelievler Mahallesi, D.

Kurtköy Metro Durağı ne zaman açıldı?

Sabiha Gökçen – Kurtköy metrosu 2020’de açılacak. SABİHA Gökçen Havalimanı ile Kurtköy arasında çalışacak 6 kilometrelik metro hattı, Kadıköy ve Üsküdar’dan gelen metro hatlarını entegre edecek. 3 duraklı yeni metro hattı 2020’de hizmete girecek.

M8 nereye gidiyor?

– M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı (Kozyatağı İstasyonu – Ataşehir – İçerenköy Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır.) (Küçükbakkalköy – Ataşehir – İçerenköy İstasyonu / Küçükbakkalköy Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır.)

Kurtköy pendikte mi?

Anadolu’dan yerleşme amacıyla gelen Türkler Pendik’te Kurtköy, Dolayoba, Yayalar ve Şeyhli gibi köyler kurmuşlardır.

Kurtköy hangi havaalanına yakın?

Sabiha Gökçen Havalimanı Pendik-Kurtköy’de bulunmaktadır. Terminal; Kadıköy’e 40 km, Pendik’e 12 km ve Taksim’e 50 km uzaklıktadır. Havalimanının ulaşım açısından keyifli bir trafik hacmine sahip olduğu söylenebilir.

Kurtköy’de ne var?

Kurtköy’ün en büyük doğal alanı olan Kurtköy Orman Parkı’ndaki turistik yerler, yemyeşil ağaçları ve temiz havasıyla ziyaretçileri cezbediyor. … Tarihi Kurtköy Çeşmesi. … Köy Meydanı … At Binme. … Bisiklet Turu. … Yerel Restoranlar. … Kahvehaneler.

Metro Viaporta gidiyor mu?

M7, Gaziosmanpaşa bölgesinde Viaport metro istasyonundan geçen ilk metro aracıdır. Saat 03:09 civarında gerçekleşir.

KM27 nerelerden geçiyor?

KM27Pendik.Pendik İdo İskelesi.Pendik Marina.Palmiye.Pendik Devlet Hastanesi.Sancak KöprüsüPendik YHT Durağı.Adnan Menderes BulvarıDaha fazla ürün…

Pendik RAM’ye hangi otobüs gider?

İletişim Bilgileri. Ulaşım imkânımız ilçe merkezimize 16 km, il merkezimize 55 km uzaklıktadır._Pendik merkezden Okan Üniv.’ye. Erol Türker İlkokulu durağında inerek minibüsler, İETT otobüsleri KM27 ve 132K ile direkt ulaşım sağlanmaktadır.

E-10 Kadıköy nereden kalkıyor?

E-10 (Sabiha Gökçen Havalimanı – Kadıköy) otobüs hattının Sabiha Gökçen Havalimanı – Peron Yönü durağından başlayıp Kadıköy – Rihtim2 Peron Yönü durağında son bulan 69 durağı bulunmaktadır.

E11 nereden kalkıyor?

E-11 otobüs hattının ilk durağı Kadıköy – Rihtim1 Peron Yönü olup son durağı Sabiha Gökçen Havalimanı – Peron Yönü durağıdır. E-11 (Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı) her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: E-11 hattında 20 durak bulunmakta olup bu güzergahın toplam seyahat süresi yaklaşık 55 dakikadır.

10E nereden kalkıyor?

10E (IETT) 10E numaralı otobüs hattının ilk durağı Esatpaşa – Peron 3 yönü olup son durağı Kadıköy – Rihtim1 durağıdır. 10E (Esatpaşa-Kadiköy), her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 10E hattında 37 durak bulunmakta olup bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 39 dakikadır.

Pendikten Kadikoy’e hangi otobüsler gider?

İETT otobüsleri16 Pendik – Kadıköy.16A Pendik – Üsküdar.16D Altkaynarca/Pendik – Kadıköy.16KH Yenişehir/Marmara Üniversite Hastanesi – Kadıköy.16S Sabiha Gökçen Havalimanı/Uzunçayır Metrobüs – Harem.17 Pendik – Kadıköy.17B. Gebze-Kartal.

Tavsiyeli Bağlantılar: Marul Neye Iyi Gelir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir